Lukáš Bloguje


Blog o všem možném i nemožném....

Mladá boleslav( Řepov) – Jablonec Nad Nisou na koloběžce Sixteen

Koloběžku Sixteen už chvíli vlastním, ale nebyl čas ji protáhnout na delším výletě tak jsem se rozhodl že to co nejdřív na pravím.
18 července jsem se nechal v 8 hodin ráno odvézt kolegou z práce který jel do servisu v Mladé Boleslavi. Vystoupil jsem v Řepově a vyrazil na Plazy. Ten den hlásily tropy z Plazů jsem jel na Bakov nad Jizerou a tam už vedro dalo osobě dost vědět a hned první lehčí stoupaní. Po výjezdu mě čekal příjemný sjezd do Bakova a rovnou jsem frčel do Mnichova Hradiště. Tam jsem si dal pět minut přestávku v tom vedru ani déle nešlo stát a vyrazil jsem směr Turnov.Když jsem dojel do Loukova čekal mě malí šok most ve Svijanech je uzavřený a objížďka vedla přes Svijany kolem pivovaru. A to se mi vážně nechtělo jet protože vedro bylo fakt šílený.Nakonec jsem se rozhodl jet rovně a při nejhorším Jizeru přebrodím. Naštěstí po příjezdu k mostu jsem zjistil že se dá projet byl tam zákaz ale to mi nevadilo.V Příšovicích jsem udělal další malou pauzu a jel do Turnova. Turnov jsem krásně projel v týdnu to jsou muka kolem nádraží a už jsem se těšil na Rohozec na další pauzu a jedno pivko, ale už jsem se moc netěšil na stoupání směr Jablonec.Po pauze na Rohozci vyjedu směr Jenišovice že pojedu přes Ždárek do Hodkovic nad Mohelkou.A další šok silnice na Ždárek uzavřena tak jedu na Frýdštejn a dolů do Hodkovic a první kopec mám za sebou.
V Hodkovicích dávám poslední pěti minutovou a vyrážím podél dálnice směr Rádlo a čeká mě poslední stoupání. Kopec i přes vedro vyjíždím po měrně svižně a těším se domů už mi zbývá necelých 5 km. Domů dojíždím po pěti hodinách z 62 km najeto a mám radost sixteen jede vážně skvěle i když má malá kola.
Odkaz na cestu v aplikaci Polar Flow

  • < a href="stitky-pohyb.html" class="tlacitko">Pohyb
  • By Kankys
    Posted on 01/07/2017